kolmapäev, 23. märts 2011

ükskord tegin pilti



Või siis oleks õigem - et ma püüdsin teha "kaelas-pilti" sellest must-punasest heegeldatud kaelakeest - ei tulnud just hea... Mul on olnud ka juba tükk aega plaan pildistada neid keesid mõne kauni modelli kaelas - laiskuse tõttu on see kõik muidugi edasi lükkunud alati...

Ja nüüd jälle juhtusin kusagilt lugema pikka ja põhjalikku arutelu teemal - kas müümise seisukohast on parem pildistada displeil või modellil oma ehteid... Praegu ma pöördukski teie poole, armsad lugejad, et teiegi avaldaksite oma arvamust - kas kaelakeed on parem näidata displeil või modellil? Ja modellil pildistamise all ma ei mõtle modelli pea otsast lõikamist - mulle pole kunagi meeldinud lõigatud pead tegelikult :D

6 kommentaari:

  1. Kui on kauni modelliga gunzdiline pilt, siis see minu arust parem - näitab, kuidas ehe reaalselt on. Aga selliseid pilte on lihtsalt väga raske teha, lihtsalt klõpsakas teeb asja ilmselt hullemaks.

    VastaKustuta
  2. Kaelakee on kaunis ja niimoodi kaelas pilt annab tõesti parema ettekujutuse, et kuis see reaalis välja näeb.

    Ent need displeid mulle ei meeldi, on kuidagi sellised iseloomutud ja "külmad". Pigem kas siis lihtsalt ehe kuskil alusel, laual või siis tõesti kaelas. Aga kaelas varinadi puhul eelistaks ka peaga versiooni :)

    VastaKustuta
  3. Eelkõnelejaga nõus, eriti hästi saab modelli puhul aru muidugi asja mõõtkavast - et kui pikk-lai-suur asi on.
    Ja no siinkujutatud modelli kael on ju lausa imetabane! :)

    VastaKustuta
  4. Hee... Ma väga tänan. Aga pilt on see-eest udune... :-)

    VastaKustuta
  5. Mulle meeldivad ka rohkem ehted modelli küljes. Sellel on oma aga, ehet ei näe piisavalt lähedalt ja modelle pole kunagi siis, kui neid vaja. Äkki siis kaks pilti?

    VastaKustuta
  6. Njah - eks neid pilte ikka paljuneb. Siis on vaja ju veel seda "isutekitajat", mis kutsub enda peale klikkima :D -- ei pääse ühe pildiga me keegi ;-)

    VastaKustuta

Teie kommentaarid teevad mulle rõõmu ja kui vähegi võimalik ma ka vastan neile!