kolmapäev, 7. aprill 2010

punane on kohal!



Noh pärast kõiki neid halle, musti ja muidu mahedaid asju on vast juba aeg, et siia ka midagi värvilist ilmuks jälle :). Pealegi on need punased seemnehelmed (mis ma helmehaldjast sain viimati) ühed mu täielikud lemmikud - nii ilus tumepunase toon!

Aga seda ma tahaksin küll öelda, et niipea ma küll sellist käevõru enam teha ei kavatse. Nende mummude nikerdamine on ikka üks paras ettevõtmine... Ja sellepärast kuulub ka see käevõru nende asjade rubriiki, mis kaua poolikuna etteheitvalt laual seisavad. Edenes täpselt nii, et täna 3 mummukest ja homme 2 mummukest :D. Ja siis muidugi nädal aega jutti ei tekkinud jälle mitte ühtegi mummukest...

4 kommentaari:

  1. Pildiltki on näha, et punane toon on eriliselt ilus :) Ja need kaua tehtud mummud teevad võru omapäraseks ja veelgi erksamaks. Ilus!

    VastaKustuta
  2. Väga armas võru! Need mummud on nii armsad!! Viitsi ikka neid veel teha!!

    VastaKustuta
  3. ma võtan ka mütsi maha, et viitsisid neid mumme teha. aga tulemus on see-eest ju väga kena. värv on aga lihtsalt maitsev!

    VastaKustuta
  4. Aitäh, aitäh!

    Noo, tegelt võtab ühe sellise mummu tegemine umbes 10 min... Aga... nats nüri on teha näiteks üle 3-e järjest. Eks ma ikka viitsin vast teha mõne mummu veel - mõnel nüristnud hetkel on see tegelt hea tegevus :D

    VastaKustuta

Teie kommentaarid teevad mulle rõõmu ja kui vähegi võimalik ma ka vastan neile!