esmaspäev, 5. märts 2012

Ilma metallita choker





Olen päris mitmel korral puutunud ehteid tehes/müües kokku probleemiga, mil nimeks metalli-allergia. Üllatavalt palju on inimesi, kes ei talu naha vastas muud kui kulda/hõbedat. Ja kuna mul on veel pikk maa kulla ja hõbeda valamiseni, siis ma vahetevahel katsetan muid -- sootuks ilma metallita lahendusi. Kes teab - äkki õnnestub kedagi rõõmustada...

Selle chokeri puhul on näiteks mu tavapärane karabiinhaak-pikenduskett-kinnis asendatud seotavate paeltega, mis tekitavad kuklale kena sleifi. Alguses oli mul plaan teha ka sellele keele rippuvad narmas-ripatsid, aga töö käigus loobusin sellest ideest.

3 kommentaari:

  1. Mul tekkis jällegi selline mõte seda kägistajat vaadates, et ega sa tamiili heegeldada pole proovinud? Mingis kontekstis jääks ehk päris huvitav ja õhuline?

    VastaKustuta
  2. Tõepoolest - see mõte pole mulle pähe tulnudki... Üldse olen vähe tamiili kasutanud viimasel ajal...

    Ma olen traati heegeldanud, nagu siit blogistki näha võib.

    Minu pulmakaelakee oli muuseas traadist choker... Aga seda ma loomulikult ei teinud ise :-)

    VastaKustuta
  3. Mina olen üks neist metalli-allergikutest.. Ma olen õnnelik, et hõbedaga mu nahk lepib - seega kõrvarõngad, mida endale muretsen, peavad olema hõbeda(värvi)traadiga tehtud, et ma siis panen neile hõbeprooviga konksud külge, et kõrvas saaks neid kanda :)
    Endal on väga kahju, et vaske ka ei kannata - see toon mulle muidu hullult meeldib. Seega Sinu allergia-vaba kaelakee on minu jaoks niii tuttav teema :)

    VastaKustuta

Teie kommentaarid teevad mulle rõõmu ja kui vähegi võimalik ma ka vastan neile!